Hívjon és zonnal indulunk!

0-24 Zárszerviz

Elromlott, vagy nem nyílik a zár? Zárcserére, zárbetét cserére van szüksége? Beletört a kulcs a zárba? Kizárta magát? Elveszítette a kulcsát? Önnek a zárszervizünkre van szüksége. Hívjon, azonnal megyünk!

Cégünk professzionális zárjavítási, zárszerviz szolgáltatást kínál egyéni és üzleti megrendelőinek. Az év 365 napján napi 24 órás zárszerviz szolgáltatást kínálunk és várjuk telefonhívását. Speciálisan felszerelt szervizjárműveink alkalmasak a legtöbb feladat helyszíni megoldására.

Rendkívül versenyképes árakon juthat hozzá a megrendelőink megelégedettségét kivívó zárszerviz szolgáltatásainkhoz.

Zárjavítás, zárcsere és egyéb szárjavítással, ajtómentéssel kapcsolatos szolágáltatások az év minden percében!

Lakossági zárszerelés:
Egyéni megrendelőinknek garantáljuk a gyors kiszállást és a professzionális munkát

Üzleti zárszerelés:
Üzleti partnereinknek és közületeknek üzleti zárszerviz szolgáltatásokat biztosítunk akár akciós árakon.

Ajtómentés:
Betört, vagy deformálódott ajtók javítása, nyitása, zárása.

Autó zárszerelés:
Bezárta kulcsát? Nem probléma, megyünk, máris nyitjuk a zárat.

Tartsa a telefonszámunkat olyan helyen ahol akkor is megtalálja, ha kizárta, vagy bezárta magát. Írja be a számunkat a mobiltelefonjába!

Lakatnyitás, ajtónyitás, zárnyitás, legális széfnyitás biztonsággal, gyorsasággal, szakszerűen tőlünk!

Zárszerviz éjjel nappal 0-24h

A zár bármikor felmondhatja a szolgálatot. Hívja ügyfélszolgálatunk és éjjel nappal, az év 365 napján küldjük szakemberünk egy mobil szervizautóval. Munkaszüneti és ünnepnap sem számolunk fel extra kiszállási díjat.

Áraink

Áraink versenyképesek, gondolva az Ön pénztárcájára a legkedvezőbb árat próbáljuk nyújtani. Folyamatosan figyeljük a piaci árakat és igyekszünk  a konkurenciáink árainál olcsóbban kínálni szolgáltatásainkat.

A helyszíni felmérés után árajánlatot adunk a zárcseréről és a járulékos költségekről (pl. kulcsmásolás, beépítési kellékanyagok)

Ajtómentés, roncsolásmentes ajtónyitás

A legtöbb zárat házilag csak roncsolással tudja kinyitni. Ne próbálkozzon vele! Szakembereink több évtizedes tapasztalattal állnak neki a zár nyitásának és így a legtöbb esetben elkerülhetővé válik az ajtó roncsolása.

Zárszerviz Budapesten és Pest megyében

Budapest összes kerületében és Pest megye bármely településén vállaljuk a zárszerviz szolgáltatásunk. Hívja ügyfélközpontunk és azonnal küldjük Önhöz a zárszerelőnket.

Zárszervizeink Magyarország nagyvárosaiban

A legtöbb nagyvárosban dolgozik ügyeletes zárszerelőnk, vagy van hivatalos zárszerviz partnerünk. Hívja telefonszámunk és az Önhöz legközelebbi nagyvárosból azonnal indítjuk a zárszerelőnket.

Autó zárnyitás

Bárkivel előfordulhat, sőt talán Önnel is előfordult már, hogy bezárta a slusszkulcsot az autójába. Szakembereink az autó ajtót roncsolás-mentesen és kármentesen nyitják. Nem kell kétségbe esni, csak hívjon  minket telefonon.