Hívjon most és azonnal indulunk!

Zárszerviz, zárszerelés, ajtónyitás, zárcsere, zárjavitás, zárcsere, zárszerelő – SOS hívás!

Hívjon, vagy adja meg a telefonszámát és a kollégánk SOS felveszi önnel a kapcsolatot. Egyeztessék a munkát és a címet. Szakemberünk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik és elhárítja a problémát. Munkánkra garancia lehet az a több ezer elégedett ügyfél akikkel az elmúlt évtizedekben együtt dolgoztunk.

Professzionális ajtómentés és zárszerviz

Professzionális mozgó műhelyünkben kollégáink a legtöbb munkát a helyszínen és azonnal el tudják végezni. Sürgősségi autó ajtó nyitás, lakás zár javítás, vagy széf nyitás nem lehet akadály. Hívjon és megyünk, segítünk.

Ajtónyitás, ajtózárás

Lehet ünnepnap, lehet munkaszüneti nap, lehet éjszaka, vagy nappal, az ajtó ha nem nyílik, ha nem záródik, nem lehet várni vele. Nem lehet nyitott ajtót otthagyni, vagy egy fontos ajtón kellene bejutni, hívjon és azonnal megyünk.

Ha személyi sérülés, vagy vagyoni biztonság forog veszélyben, akkor a leggyorsabban érkezünk a helyszínre, minden más munkát megelőzve. Az ilyen nyitás, vagy zárás munkák mindig prioritást élveznek és SOS-ben végezzük őket extra költség nélkül.

Ajtómentés, roncsolásmentes ajtónyitás

A legtöbb zárat házilag csak roncsolással tudja kinyitni. Ne próbálkozzon vele! Szakembereink több évtizedes tapasztalattal állnak neki a zár nyitásának és így a legtöbb esetben elkerülhetővé válik az ajtó roncsolása.

Betörés utáni ajtózár helyreállítás

Betörés esetén nem csak zárat kell cserélni, de a roncsolt ajtót is helyre kell állítani. Az ajtót esztétikussá, zárhatóvá és biztonságossá kell tenni. Hívja szakemberünk és bízza profikra az ajtózárral kapcsolatos munkákat!

Hevederzár nyitás, szerelés

Hevederzár szerelő szolgáltatásunkat céges és lakossági ügyfeleinknek egyaránt kínáljuk. Abban az esetben, ha hevederzárra lenne szüksége, hívja ügyfélszolgálatunk és a lehető leghamarabb a rendelkezésére áll szakemberünk.

Speciális biztonsági zárak, hevederzárak felszerelését nyitását és különleges kulcsok készítését, sokszorosítását is vállaljuk.

A legtöbb munkát a helyszínen azonnal el tudjuk végezni, a legtöbb zárat azonnal ki tudjuk nyitni.

Zárszerelés esetén fokozott figyelmet fordítunk a biztonságra és az ajtó épségére. Magasan képzett szakembereink rongálásmentes, tiszta munkát végeznek.

Munkatársunk a helyszínt felmérve ad árajánlatot hevederzár felszereléséről.
A legtöbb hevederzárat a helyszínen azonnal ki tudjuk nyitni, szükség esetén új hevederzár betéttel látjuk el.

Zárcsere, zárbetét csere

Zárcsere szolgáltatásunkat céges és lakossági ügyfeleinknek egyaránt kínáljuk. Abban az esetben, ha zárcserére, vagy zárbetét cserére kerülne sor, hívja ügyfélszolgálatunk és a lehető leghamarabb a rendelkezésére áll szakemberünk.

Speciális zárak cseréjét és különleges kulcsok készítését, sokszorosítását is vállaljuk.

A legtöbb munkát a helyszínen azonnal el tudjuk végezni, de ha ez nem lehetséges, akkor rövid határidővel vállaljuk a zárcserét Önnel egyeztetve.

Zárcsere, zárbetét csere esetén fokozott figyelmet fordítunk a biztonságra és az ajtó épségére. Magasan képzett szakembereink rongálásmentes, tiszta munkát végeznek.

Zárjavítás

zár bármikor elromolhat. Zárjavításra bármikor szüksége lehet. Cégünk éjjel-nappal, a hét minden napján, munkaszüneti és ünnepnap is vállalja, hogy egy elromlott zárát megjavítjuk. A legtöbb esetben képesek vagyunk a helyszínen megjavítani a zárat, de előfordulhat, hogy csak árajánlatot tudunk adni és egy további egyeztetett időpontban kerül sor a javításra.

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége szolgáltatásunkkal. Ezért a zárjavítást minden esetben az Önnel való egyeztetéssel oldjuk meg.

Amennyiben lehetséges, a zárat nem cseréljük, hanem javítjuk. Felmérjük, hogy érdemes-e javítani és ár-érték arányban jobban jár-e az ügyfelünk a zár javításával, mint a zár cseréjével. Nem mindegy, hogy milyen külső bontással jár a zár cseréje, lehet-e egyáltalán roncsolás nélkül cserélni a zárat, vagy az egyetlen megoldás a zárjavítás.

Vállaljuk speciális zárakelektronikus zárrendszerekdigitális beléptető rendszerek javításátszervizelését.

zárjavítás mellett érdemes megemlíteni a zár karbantartását amire elsősorban a nagy igénybevételnek kitett zárrendszereknek van szükségük a zökkenőmentes folyamatos működéshez.

Zárnyitás

Nem tud bejutni a lakásába, vagy az irodájába? Azonnali zárnyitásra van szüksége?

Zárnyitás szolgáltatásunkat céges és lakossági ügyfeleinknek egyaránt kínáljuk. Abban az esetben, ha zárnyitásra lenne szüksége, hívja ügyfélszolgálatunk és a lehető leghamarabb a rendelkezésére áll szakemberünk.

Speciális zárak nyitását és különleges kulcsok készítését, sokszorosítását is vállaljuk.

A legtöbb munkát a helyszínen azonnal el tudjuk végezni, a legtöbb zárat azonnal ki tudjuk nyitni.

Zárnyitás esetén fokozott figyelmet fordítunk a biztonságra és az ajtó épségére. Magasan képzett szakembereink rongálásmentes, tiszta munkát végeznek.

Zárszerelő, zárszerelés

Elromlott a zár? Nem nyílik az ajtó? Zárat kell cserélni, nyitni, vagy javítani? – Önnek zárszerelőre van szüksége! Megyünk!

Zárszerelő szolgáltatásunkat céges és lakossági ügyfeleinknek egyaránt kínáljuk. Abban az esetben, ha zárszerelőre lenne szüksége, hívja ügyfélszolgálatunk és a lehető leghamarabb a rendelkezésére áll szakemberünk.

Speciális zárak nyitását és különleges kulcsok készítését, sokszorosítását is vállaljuk.

A legtöbb munkát a helyszínen azonnal el tudjuk végezni, a legtöbb zárat azonnal ki tudjuk nyitni.

Zárszerelés esetén fokozott figyelmet fordítunk a biztonságra és az ajtó épségére. Magasan képzett szakembereink rongálásmentes, tiszta munkát végeznek.

Zárszerviz

Elromlott, vagy nem nyílik a zár? Zárcserére, zárbetét cserére van szüksége? Beletört a kulcs a zárba? Kizárta magát? Elveszítette a kulcsát? Önnek a zárszervizünkre van szüksége. Hívjon, azonnal megyünk!

Cégünk professzionális zárjavításizárszerviz szolgáltatást kínál egyéni és üzleti megrendelőinek. Az év 365 napján napi 24 órás zárszerviz szolgáltatást kínálunk és várjuk telefonhívását. Speciálisan felszerelt szervizjárműveink alkalmasak a legtöbb feladat helyszíni megoldására.

Rendkívül versenyképes árakon juthat hozzá a megrendelőink megelégedettségét kivívó zárszerviz szolgáltatásainkhoz.

Zárjavítás, zárcsere és egyéb szárjavítással, ajtómentéssel kapcsolatos szolágáltatások az év minden percében!

Lakossági zárszerelés:
Egyéni megrendelőinknek garantáljuk a gyors kiszállást és a professzionális munkát

Üzleti zárszerelés:
Üzleti partnereinknek és közületeknek üzleti zárszerviz szolgáltatásokat biztosítunk akár akciós árakon.

Ajtómentés:
Betört, vagy deformálódott ajtók javítása, nyitása, zárása.

Autó zárszerelés:
Bezárta kulcsát? Nem probléma, megyünk, máris nyitjuk a zárat.